Ulu Önderimiz Atatürk`ün Kısa Yüz Analizi

26 Ekim 2023 Perşembe 1082 0 yorum

CUMHURİYETİMİZ ÇOK YAŞASIN !

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı nedeniyle daha önce farklı birkaç analizini paylaştığım Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bazı özel eklerle birlikte Yeni Kısa Yüz Analizini sizlerle paylaşmak istiyorum: 
 
 
YÜKSEK VE GENİŞ ALNI, Ulu Önderimizin analitik, veriye yani detaylara ihtiyaç duyup her bilgiyi önemseyen, süreçleri dikkatle gözlemleyen, akılcı bir insan olduğunu gösteriyor.
 
GÜR KAŞLARI, Önderimizin yoğun, derin ve çeşitlilik arz eden, sıradışı düşüncelere sahip, olaylara kutunun dışından, orijinal şekilde bakma becerisi yüksek ve oldukça cesur biri olduğuna işaret ediyor. Kaşlarının genel dokusunda öne çıkan düz yapının adalete verdiği önemi gösteriyor.
 
YÜKSEK KONUMLU KULAK (yani kulağın helix ismi verilen üst kısmının gözün dış kenarından ve hatta kaşlardan yukarıda olması), Ulu Önderimizin olup biteni hızlı kavrayan, ortamda çok hızı şekilde ve dikkatle veri toplayıp gerekli ve en rasyonel tepkiyi verebilen,  kararlarında yüksek isabet sahibi bir birey olduğunu gösteriyor.
 
BÜYÜK ve DOLGUN KIKIRDAKLI KULAKLARI, böbrek bağlantısı sebebiyle zeki, hızlı öğrenen ve güçlü bir hafıza sahibi insan olduğuna işaret ederken yüksek cesaret dokusunu da teyit ediyor.
 
DIŞ GÖZ KENARLARINI KAPATAN GÖZ KAPAKLARI, Önderimizin iyi bir gözlemci, özel alanına dikkatle seçerek insan kabul edebileceğine işaret ediyor. Gözyaşı pınarlarının görünür ve temiz olması da stresli ortamlarda da dinginliğini koruma becerisini ve özgüvenini gösteriyor.
 
BURNUN SEPTUMU (yani burun ucunun altındaki kıkırdak dokusunun) ALTINA İNEN BÜYÜK, ETLİ VE GÖRÜNÜR KULAK MEMELERİ, Atamızın yapılan işlerde süreç ve neticenin kaliteli olmasını beklediğini, kendisinin de süreçleri bu şekilde yaşadığını, sorumluluk sahibi ve detaycı kimliğini göstermekle birlikte aynı zamanda cömert ve ilişkilerinde seçici olduğunu gösteriyor.
 
BİRBİRLERİNE YAKIN BÜYÜKLÜKTE KÖŞKLER (alın, burun, gözler, kulak ve elmacık kemikleri bölgesi), Önderimizin istikrar insanı ve güvenilir biri olduğunu ve hayat algısında bu durumun gözlemleneceğini işaret ediyor.
 
GÜÇLÜ BURUN YAPISI, Ulu Önderimizin güçlü bir lider, komutan ve sorumluluklarını yerine getirmekte gerektiğinde rekabetçi ve sert kararlar verme cesaretini gösteriyor. Yeteri büyüklükteki burun delikleriyle de gerekli sükunet, odaklanma ve dikkat becerileri öne çıkıyor.
 
İNCE DUDAKLARI, Önderimizin ketum, güvenilir ve titiz bir kişiliğe sahip olduğuna işaret ediyor. Yaşamsal cazibelere (yani yeme içme ve fiziksel hazlara) karşı irade sahibi bir insan olduğunu gösteren bu dudak yapısı zor beğenen bir insan olduğuna da işaret ediyor.
 
KISA ve GÜÇLÜ BOYUN YAPISI, Ulu Önderimizin sebatkar, güvenilir ve sadık bir yapısı olduğunu teyit ediyor.
 
İKİ KAŞIN ARASINDAKİ YOĞUN KIRIŞIKLIKLAR, Önderimizin yoğun çalışmasına, odaklanma becerisine,çözüm insanı olduğuna ve bir sakladığı duygusal bir dokuya işaret ediyor.
 
KESİK ALIN ÇİZGİLERİ, Ulu Önderizin zorlu yaşam hikayesinin kanıtı olarak dikkat çekiyor. 
 
NOT: Geleneksel Çin Tıbbı prensipleri çerçevesinde yapılan yüz analizlerinde yüze yansıyan fiziksel özelliklerin kişinin genel sağlığı ve o durumun yaşamsal tercihlerine yansıma olasılıkları değerlendirilir ve bu doğrultuda dikkat çeken iç organ sağlık ya da sağlıksızlık göstergelerine göre o kişinin genel hatlarıyla hayat algısı ve davranış eğilimi olasılıkları değerlendirilir.  


Yorumlar

  • Henüz yorum yazılmamış. İlk yazan siz olmak ister misiniz?

Yorumunuzu Paylaşın