Özde, Sözde, Niyette BİRlik

5 Ekim 2017 Perşembe 2333 0 yorum

Her şeyin özünde, hem de tam merkezinde 'niyet' vardır.
 
Niyetlerin temiz olduğu tespitini yapabilecek sağlıklı kalpler ve zihinlere sahip olan insanlar, vatanlarına, milletlerine, bu iki makamın ortak değerlerine ve inancına ihanet etmeyecek kadar farkındalık sahibidirler, olmak zorundadırlar.
 
'Amellerin niyetlere göre değerlendirildiği' muhteşem bir inancın takipçisi olan bu insanlar, üzerinde yaşadığımız toprakların her dönem ihtiyaç duyduğu ve duyacağı türden güçlü karakterlerdir.
 
Dünyanın geleceği adına söylenecek çok söz varken, bu topraklara ait hain planların her geçen gün daha da cüretkar bir şekilde sahnelendiğini gözlemleyen sadık niyetlerin sahibi olan koca yürekli, samimi insanlar, belli odakların kirli oyunlarına boyun eğmeyerek, olması gereken mücadeleyi tarih boyunca olduğu gibi şimdi ve sonrasında da devam ettirecektir.
 
Burada esas olan 'niyetlerin temiz şekilde muhafazasıdır'.
 
Bunu yapabilmek adına ihtiyaç duyacağımız öncelikli değer de 'güven'dir.
 
Güven duygusunun temel taşlarını oluşturduğu varlık boyutunda içine düşülebilen bazı hataların değerlendirilmesinde kriterin yine 'amellerin niyete göre' olması esasından hareketle yapılması en sağlıklısıdır.
 
Niyetlerin anlaşılması konusunda görevlendirilecek makamların kalpleri ve zihinleri zaten varsayılan olarak 'temiz' olacağından - ya da olması gerektiğinden - bu konuda herhangi bir endişe olmamalıdır.
 
Hepimize niyetlerimizin temiz, bizlerin de o niyetlerde sadık olduğu nice günler diliyorum.
 
Sevgi ve saygılarımla, Kaplan 


Yorumlar

  • Henüz yorum yazılmamış. İlk yazan siz olmak ister misiniz?

Yorumunuzu Paylaşın